Showbiz

Ξέσπασε η Μαίρη Συνατσάκη: «Μέχρι να γεννηθεί αυτό το μωράκι, δεν μπορώ να βλέπω τέτοια μηνύματα»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει μια από τις πιο υπέροχες περιόδους της ζωής της, μιας και σε λίγο καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή

Η ίδια, από τη στιγμή που έμαθε την εγκυμοσύνη της, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και συνεχώς ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για το πώς είναι ψυχολογικά, ενώ φυσικά δεν διστάζει να μοιραστεί και για λίγο την αγωνία της!

Αυτήν την φορά, η Μαίρη Συνατσάκη, με αφορμή κάποια μηνύματα που δέχεται και έχουν να κάνουν με μωράκια που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα υγείας, θέλησε να τοποθετηθεί και να ζητήσει από όλους να μην της στέλνουν τέτοια μηνύματα, μιας και δεν έχει την ψυχραιμία να τα δει και να τα αντιμετωπίσει. Η ίδια λόγω της εγκυμοσύνης της, είναι πιεσμένη ψυχολογικά και οι αγωνία της όσο και η ανυπομονησία της φυσικά είναι πολύ μεγάλες για να είναι καλά το μωράκι της.

Μέσα από μια σειρά από stories, η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε: «Από το πρωί σήμερα είμαι πολύ ζορισμένη ψυχικά, εξαιτίας κάποιων μηνυμάτων που έχω λάβει, θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή σε κάτι. Δεν είναι απαραίτητο να ξέρετε πως βρίσκομαι σε φάση εγκυμοσύνης. Είχα ανεβάσει και την προηγούμενη εβδομάδα ένα μήνυμα που κάποιος άνθρωπος με έβριζε, δεν με νοιάζουν τα μηνύματα που έχουν να κάνουν με μένα, δεν με απασχολούν. Απλά για κάποιον λόγο έχουν αρχίσει να έρχονται και κάποια μηνύματα που αφορούν σε παιδάκια, σε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, μία φοβερά επίπονη εγκυμοσύνη που κατέληξε άσχημα.

Για κάποιον λόγο νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε αυτές τις ιστορίες, το οποίο το εκτιμώ και το σέβομαι γιατί ανοίγεστε σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζετε στην πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω... επειδή προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου...

Δυσκολεύομαι πολύ να βλέπω πράγματα για παιδάκια, μωράκια που αντιμετωπίζουν κάποια ασθένεια. Θα μου πεις, "δεν υπάρχουν αυτά;". Υπάρχουν απλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να τα διαχειριστώ με ψυχραιμία... Κάποιοι που ζητάνε βοήθεια, να κοινοποιήσω πράγματα. Με δυσκολεύει λίγο αυτό, δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε αυτήν τη φάση. Αν σε αυτά τα μηνύματα δεν απαντάω κάτι ή με κάποια αναδημοσίευση, ιδανικά θα ήθελα να μην τα έχω διαβάσει κι εγώ, όχι για πάντα, μέχρι να γεννηθεί αυτό το παιδάκι και είναι όλα καλά. Να μην έχω όλη αυτή την αγωνία και το άγχος. Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε πράγματα αλλά δεν αντέχω να ακούω για πολύ δύσκολους τοκετούς, επικίνδυνους, τέτοια θέματα υγείας, αυτή τη στιγμή»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved