Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Ο χορός με τον μπαμπά του Σάκη Τανιμανίδη στο γλέντι μετά τη βάφτιση (βίντεο)

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο  Σάκης Τανιμανίδης  έζησαν εχθές μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους, μιας και βάφτισαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους, στις οποίες και έδωσαν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα αντίστοιχα. 

Οι δυο γονείς είχαν οργανώσει μια υπέροχη τελετή, με στολισμό παραμυθένιο, που φυσικά κυμαινόταν σε χρωματισμούς του ροζ και του λευκού, που είναι δυο από τα πιο αγαπημένα χρώματα των κοριτσιών τους.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γυαλό της Μυκόνου και οι καλεσμένοι είχαν καταφθάσει από νωρίς στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και απολάμβαναν την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Ο Σάκης Τανιμανίδης, η Χριστίνα Μπόμπα και οι μικρούλες έφτασαν στο σημείο λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα, που ήτν προγραμματισμένη η βάφτιση και ύστερα πραγματοποιήθηκε το ιερό μυστήριο, με τις δίδυμες να κλέβουν την παράσταση, αφού ήταν πολύ όμορφες!

Στη συνέχεια, οι δυο γονείς είχαν οργανώσει για τους ιδιαίτερους καλεσμένους τους ένα λαμπερό γλέντι σε ένα υπέροχο μαγαζί του νησιού και εκεί φυσικά είδαμε το κέφι να ανεβαίνει στα ύψη και όλοι να χορεύουν, να τραγουδούν και να διασκεδάζουν με την οικογένεια. Ένα από τα βίντεο που ανέβασε η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, η Κάσι, απεικόνιζε τον πατέρα τους, Στέφανο Τανιμανίδη, να χορέυει μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα και οι δυο τους έδειχναν να λάμπουν από ευτυχία.

Πεθερός και νύφη τα... έδωσαν όλα στο dancefloor, μιας και ένιωθαν πολύ ευτυχισμένοι με τη βάφτιση της μικρής Αριάνας και Φιλίππας!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περίσσότερες φωτογραφίες από τη βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved