Τανιμανίδης- Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση των κοριτσιών τους στη Μύκονο!
Showbiz

Τανιμανίδης- Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από την βάφτιση των κοριτσιών τους στη Μύκονο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν σήμερα, Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, τις δίδυμες κορούλες τους, στο εκκλησάκι της Αγίας Άννας στη Μύκονο. 

Οι καλεσμένοι είχαν φτάσει από νωρίς στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όπου το ζεύγος Τανιμανίδη είχε επιλέξει έναν υπέροχο στολισμό, που το πρωταγωνιστικό του χρώμα ήταν το ροζ, μιας και είναι το αγαπημένο χρώμα από τα μωράκια τους.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έφτασαν στην εκκλησία μαζί με τις μικρές τους, Αριάνα και Φιλίππα, αλλά και με την μητέρα της Χριστίνας. Ύστερα πραγματοποιήθηκε το μυστήριο της βάφτισης των δίδυμων κοριτσιών, οι οποίες ήταν κουκλίτσες εξ αρχής με τα ροζ φορεματάκια τους και έπειτα με τα βαπτιστικά τους, με την Χριστίνα Μπόμπα να μην τις αφήνει στιγμή από την αγκαλιά της.

Άλλωστε, τόσο για την Χριστίνα Μπόμπα όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη, αυτή η μέρα ήταν άκρως ιδιαίτερη, μιας και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα του ζευγαριού να αποκτήσουν παιδάκια. Πέρσι το καλοκαίρι, η απαστράπτουσα Χριστίνα Μπόμπα γέννησε τις μικρούλες, οι οποίες και πήραν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα. Η ευτυχία της μανούλας αντικατοπτριζόταν στο χαμόγελό της, μιας και ήταν άκρως λαμπερή. Η ίδια είχε επιλέξει ένα φόρεμα με λάμψεις, με λουλούδια, αλλά και μια διαφάνεια με ροζ πούπουλα. Στο μακιγιάζ της είχε επιλέξει γήινους τόνους, ενώ το χτένισμά της ήταν ένα ελαφρύ πιάσιμο με κυματισμούς.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, οι οικογένεια μαζί με τους νονούς των κοριτσιών, αλλά και με τους συγγενείς τους εβγαλαν μερικές φωτογραφίες, με όλους να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με τεράστια χαμόγελα!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved