Showbiz

Γιάννης Βογιατζής για Καραγιάννη: «Η Μάρθα ήταν ένας σπουδαίος, δοτικός άνθρωπος. Υπέροχη ηθοποιός»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Βογιατζής παραχώρησε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και μίλησε για την Μάρθα Καραγιάννη με τα πιο όμορφα λόγια, μιας και την εκτιμούσε πάρα πολύ. 

Η μεγάλη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σήμερα το μεσημέρι σε ηλικία 82 ετών και από εκείνη τη στιγμή έχει προκληθεί θλίψη σε ολο το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Ο Γιάννης Βογιατζής ήταν ένας από τους ηθοποιούς που είχαν συνεργαστεί μαζί της και η αλήθεια είναι ότι την εκτιμούσε πάρα πολύ. Ο ηθοποιός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τόνισε ότι σήμερα έφυγε από τη ζωή μια σπουδαία ηθοποιός και μια πανέμορφη γυναίκα, που σημάδεψε με το ταλέντο της μια ολόκληρη εποχή.

Ο Γιάννης Βογιατζής είπε χαρακτηριστικά: «Άριστα ήταν και ως συνάδελφος και ως άνθρωπος και ως ηθοποιός και ως χορεύτρια και ως σώμα και ως καρδιά και ως αισθήματα. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος που δυστυχώς χάθηκε και αυτή. Χάθηκε, μπορώ να πω, αρκετά νωρίς γιατί μπορούσε ακόμα η Μάρθα να προσφέρει στο θέατρο το οποίο λάτρευε αλλά την λάτρευε πολύ και ο κινηματογράφος.

Το μουσικό θέατρο και ο Δαλιανίδης την λάτρευε την Μάρθα. Έχουμε κάνει πέντε ή έξι ταινίες μαζί, όλα τα μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη γιατί ήταν χορεύτρια ανεπανάληπτη. Λες και ήταν επαγγελματίας και μόνο χορεύτρια! Αλλά ήταν και ηθοποιός σπουδαία! Αλλά και πάνω από αυτά τα δύο ήταν και άνθρωπος σπουδαίος, δοτικός».

«Σε έφερνε κοντά της, άκουγε αυτά που της έλεγες, σε πονούσε, σε αγαπούσε, σε συμπονούσε, σε ερμήνευε. Ήταν όπως ήταν η εξωτερική της εμφάνιση, η θεία της εμφάνιση σε σώμα και πρόσωπο ήταν και η ψυχή της. Ήταν το τέλειο πλάσμα. Ζηλευτό πλάσμα. Εγώ έμεινα άφωνος όταν πέθανε και η Μάρθα… Τη γρουσουζιά έπεσε πια».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved