Showbiz

Σπύρος Παπαδόπουλος: Όσα αποκάλυψε για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει: «Δεν λέω ποτέ πως νίκησα»

Gossip-tv Team

Καλύτερα Δε Γίνεται: Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τονίζοντας ότι πάντοτε προσπαθεί να είναι αισιόδοξος. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό δεν τον έχει λατρέψει μόνο για τους ρόλους που έχει κατά καιρούς ενσαρκώσει, αλλά και μέσα από την ενασχόλησή του με την παρουσίαση εκπομπών.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Νικόλα στη νέα σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι". Ο ηθοποιός παραχώρησε στην Ναταλία Γερμανού και τους συνεργάτες της μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μάλιστα μοιράστηκε και τα συναισθήματά του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια, σημειώνοντας ότι προσπαθεί να παραμείνει αισιόδοξος για όλα όσα έρχονται, λέγοντας πώς ότι είναι να γίνει, θα γίνει.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε χαρακτηριστικά σχετικα με αυτό: «Λένε ότι σε αυτή την αρρώστια η ψυχολογία λένε πως παίζει τον κύριο ρόλο. Δεν ξέρω αν είναι ένα είδος σοφίας ή ένα είδος μοιρολατρίας, ο λόγος που αντιμετωπίζω τα δύσκολα πράγματα έτσι είναι γιατί λέω πως ήταν να γίνει. Όχι μόνο η υγεία αλλά οτιδήποτε ακραίο πράγμα... Αλλά, όχι, δεν λέω ποτέ πως το νίκησα ή πώς θα το νικήσω. Λέω πως θα δω τι θα κάνω, θα το διαχειριστώ. Θα δούμε. Άμα χάσουμε, χάσαμε. Δεν είμαι καθόλου εναντίος της ήττας. Καθόλου»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved