Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε ότι «έκλεβε» τον γείτονα - Το βίντεο που έγινε viral

Gossip-tv Team

Η παιδική ανάμνηση του Σάκη Ρουβά και η δημόσια αποκάλυψη του ήταν αρκετή ώστε οι διαδικτυακοί του φίλοι να κάνουν viral το βίντεο που ανάρτησε.

Ο Σάκης Ρουβάς έχει συνδυάσει δουλειά και διακοπές μαζί και όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες βρέθηκε στην Κέρκυρα μαζί με την αγαπημένη του σύζυγό, Κάτια Ζυγούλη. Ο τραγουδιστής, όμως το βράδυ της Κυριακής (25/9) βρέθηκε στις Σέρρες για μια συναυλία και σήμερα (26/9) πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Ο τραγουδιστής κατά την διάρκεια του ταξιδιού του αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι έχει στο μυαλό του όλες τις υπέροχες αναμνήσεις από την γενέτειρά του και μία από αυτές, ξύπνησε στην τελευταία του επίσκεψη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους το δέντρο που λάτρευε από μικρός. Ο λόγος για την «Τζιντζολιά», όπως τη λένε οι Κερκυραίοι, τη γνωστή σε όλους Τζιτζιφιά, την οποία βρήκε στον δρόμο και την πήρε μαζί του, για να τη φυτέψει στον κήπο του σπιτιού του.

Όπως είπε ο ίδιος, όταν ήταν μικρός, στο σπίτι της οικογένειας δεν υπήρχε το συγκεκριμένο δέντρο, ωστόσο είχαν οι γείτονες και μάλιστα το… ρήμαζε.

Δείτε το παραπάνω βίντεο, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved