Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Η απάντηση on camera για το αν θα τη δούμε κάπου τηλεοπτικά με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Gossip-tv Team

H Xριστίνα Μπόμπα επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης 28 Σπετεμβρίου στην Ελλάδα, μετά από ένα ταξίδι του έκανε μέχρι τη Γαλλιά, για την εβδομάδα μόδας που διεξήχθη στο Παρίσι. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες influencer, με το το δικό της κοινό, που την στηρίζει και την ακολουθεί σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και στην προσωπική της ζωή και την καθημερινότητά της.

Η Χριστίνα Μπόμπα, κατά την επιστροφή της από το Παρίσι, μίλησε στις κάμερες, παραχωρώντας τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική. Η διάσημη influencer και αγαπημένη μανούλα μίλησε για τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς προς το μέρος της. Παράλληλα, έδωσε και τις δικές της απαντήσεις για το αν θα τη δούμε κάπου τηλεοπτικά μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.

«Προς το παρόν δεν έχω κάποιες σκέψεις, υπήρξαν κάποιες συζητήσεις γενικές, δεν προχώρησαν όμως... Αρνητικά σχόλια υπάρχουν πάντα, ότι και να κάνεις, ετοιμάζουμε πράγματα, αν δω κάποια ουσία σε κάποιο σχόλιο μπορεί να τη λάβω υπόψη... Δεν νομίζω να με δείτε κάπου τηλεοπτικά μαζί με τον Σάκη. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved