Showbiz

Κόνι Μεταξά: Παραδέχτηκε ποια είναι η ερώτηση που την ενοχλεί περισσότερο: «Είναι πολύ προσωπικό»

Gossip-tv Team

Η Κόνι Μεταξά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με ορισμένες ερωτήσεις που την ενοχλούν πολύ, μιας και σχετίζονται με πολύ προσωπικά θέματα. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με τον αγαπημένο της, Μάριο Καπότση ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το περασμένο καλοκαίρι στο νησί της Κρήτης και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μια πολύ συχνή ερώτηση με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπη πολλές φορές η Κόνι Μεταξά είναι το πότε θα γίνει μανούλα, με την ίδια να δείχνει ενοχλημένη συνεχώς, μια και για εκείνη είναι ένα αρκετά προσωπικό θέμα και θεωρεί ότι δεν έχει να πει κάτι σε κάποιον σχετικά με αυτό. Η Κόνι Μεταξά παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με αυτό, λέγοντας ότι κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει τις επιλογές της και να κάνει παιδί, αν θέλει, όποτε εκείνη νιώσει έτοιμη.

Η Κόνι Μεταξά είπε χαρακτηριστικά: «Με ενοχλεί αυτή ερώτηση. Πιστεύω ότι μια γυναίκα αυτό το σημείο είναι πολύ ευαίσθητο. Μπορεί να έχει ονειρευτεί μια ζωή τα παιδιά, να είναι μεγάλη και να μην έχει σύντροφο ή να έχει βρει τον άνθρωπό της και να μην μπορεί να κάνει ή να μη θέλει να κάνει καθόλου...

Αυτό είναι το ένα προσωπικό, πολύ προσωπικό βιολογικά και ψυχολογικά πράγμα που δεν πρέπει να ρωτάμε τις γυναίκες. Αυτές οι ερωτήσεις πρέπει να σταματήσουν, γιατί κάποιες γυναίκες και άντρες τους πληγώνει πολύ. Είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved