Showbiz

Άβα Γαλανοπούλου: Έληξε εξωδικαστικά η διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της- Όλο το παρασκήνιο

Gossip-tv Team

Αίσιο τέλος είχε η δικαστική περιπέτεια της Άβας Γαλανοπούλου. Η διαμάχη της ηθοποιού με τον πρώην σύντροφό της, τον οποίον είχε καταγγείλει ότι της είχε καταχραστεί το ποσό των 600.000 ευρώ, έληξε με εξωδικαστικές διαδικασίες.

Ο δικηγόρος της ηθοποιού, κ. Δημοσθένης Πέππας, δήλωσε πως η πλευρά της κ. Γαλανοπούλου είχε κουραστεί, καθώς η υπόθεση είχε τραβήξει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Το παρασκήνιο είναι ότι λίγο πριν λήξει η ποινική διαδικασία μας κάλεσαν στο τηλέφωνο οι δικηγόροι της άλλης πλευράς και είπαν ότι θέλουν εξωδικαστική επίλυση με ένα ποσό και να κλείσει η υπόθεση. Η κ. Γαλανοπούλου είχε σκοπό να λύσει το θέμα της και όχι να μπει φυλακή ο κατηγορούμενος, απλά να παραδειγματιστεί».

«Η κ. Γαλανοπούλου θέλει να βάλει μία τελεία και έβαλε πολύ νερό στο κρασί της. Άρα, εφόσον τώρα τελείωσε το δύσκολο αυτό συμβάν, αυτό σημαίνει ότι όλα αυτά χρόνια ο πρώην σύντροφος ήταν άφαντις. Τώρα η κ. Γαλανοπούλου είναι πολύ καλά. Ξεκουράζεται, μιλάει για συνεργασίες και θα επανέλθει στο προκήνιο δυνατή, να επιστρέψει την αγάπη που της έδωσε ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved