Showbiz

Νατάσα Θεοδωρίδου: Χορεύει ξέφρενα με τις κόρες της και γίνεται viral – Μοναδικό βίντεο

Gossip-tv Team

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις πιο καταξιωμένες τραγουδίστριες της γενιάς της και η μουσική της έχει «αγγίξει» την ψυχή του κοινού.

Η τραγουδίστρια έχει έναν πολύ τρυφερό τρόπο να προσεγγίζει τους θαυμαστές της μέσω των social media και να διατηρεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, μία όμορφη διαδραστικότητα μαζί τους. Αρκετές φορές, μάλιστα έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και ειδικά στις ημέρες της καραντίνας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και οι κόρες της, Χριστιάνα Μπέτα και Αφροδίτη Φουστάνου, δημοσιεύουν κοινές τους στιγμές, ξετρελαίνουν τους followers τους. Αυτό έγινε για ακόμη μια φορά.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο όπου χορεύει ξέφρενα υπό τους ρυθμούς των τραγουδιών της μαζί με τη Χριστιάνα και την Αφροδίτη. Πιο συγκεκριμένα, μαμά και κόρες χορεύουν το τραγούδι "Ανήκω σε μένα" και όπως θα δείτε το διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Η ίδια θέλησε με αυτόν τον υπέροχο τρόπο να ενημερώσουν τους followers τους για την έναρξη των εμφανίσεων της τραγουδίστριας που ξεκινάνε στις 21 του μήνα.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved