Showbiz

Φαίη Ξυλά: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή: «Ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά»

Gossip-tv Team

Σε μια σπάνια αναφορά στην προσωπική της ζωή, η Φαίη Ξυλά προχώρησε σε μια εξομολόγηση που δεν περιμέναμε.

Μιλώντας για τις σχέσεις και αν έχει υπάρξει σε σχέση που δεν υπήρχαν ισορροπίες, η Φαίη Ξυλά είπε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα:

«Σε όλες τις σχέσεις για να κρατηθούν οι ισορροπίες θέλει δουλειά και από τους δύο. Στο παρελθόν ήμουν σε σχέση που τα πράγματα δεν ήταν καλά και χώρισα. Σε άλλες περιπτώσεις προσπάθησα να το λύσω και σε άλλες όχι», είπε μεταξύ άλλων.

Η Φαίη Ξυλά τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ημέρα Κυρίου». Η παράσταση αναφέρεται σε μία ιστορία που διαδραματίζεται στη διάρκεια μιας Κυριακής. Μιας αργίας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν αργούν όμως όλοι. Και όπως συμβαίνει και στη ζωή, κανένα από τα πρόσωπα του έργου δεν δικαιώνεται, και κανένα δεν κερδίζει τίποτα περισσότερο από ένα μικρό μερίδιο επίγνωσης.

Μιας επίγνωσης όμως σημαντικής, για όλα αυτά που βιώνουμε, και κυρίως γι’ αυτά που έπονται. Μέσα από το γεμάτο χιούμορ, σασπένς και ποιητικές αιχμές ρεαλιστικό κοινωνικό δράμα του Γιάννη Τσίρου («Άγριος Σπόρος», «Αξύριστα Πηγούνια») που σκηνοθέτησε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ζωντανεύουν χαρακτήρες οικείοι που ξυπνούν στον καθένα μας υπαρξιακές αγωνίες, αδυναμίες και δυνατότητες, συμβιβασμούς και αντιστάσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved