Showbiz

Συγκλονίζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη:«Δεν μου επέτρεψαν να πενθήσω τον πατέρα μου»

Gossip-tv Team

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη παραχώρησε μια άκρως συγκλονιστική συνέντευξη και αποκάλυψε πως δεν την άφησαν να πενθήσει τον πατέρα της.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της από τη μέρα που άφησε την τελευταία του πνοή ο Μίκης Θεοδωράκης αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η μητέρα της μέχρι πολύ πρόσφατα δε γνώριζε για τον θάνατό του.

«Η παράσταση “Αναμνήσεις ενός κοριτσιού” προέκυψε από το βιβλίο μου. Ένα χρόνο μετά το θάνατο του πατέρα μου, η ζωή μας έχει αλλάξει. Ήταν κατάκοιτος δέκα χρόνια, αλλά κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα πεθάνει. Ήταν πολύ περήφανος για το βιβλίο μου, το είχε διαβάσει πέντε φορές και συνέχεια το αναλύαμε. Μετά την έκδοση του βιβλίου, μου ζήτησε συγγνώμη. Καταλαβαίνω γιατί, αλλά είναι μυστικό», δήλωσε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Στη συνέχεια ανέφερε:«Μέχρι πρότινος η μητέρα μου δεν είχε καταλάβει ότι ο πατέρας μου είχε φύγει από τη ζωή. Το είδε φέτος στην τηλεόραση, είδε τον τάφο ένα χρόνο μετά, αλλά δεν το έχουμε συζητήσει. Ήμουν πάντα περήφανη που ήμουν η κόρη του Θεοδωράκη. Ο πατέρας μου θυσίασε πολλά πράγματα για την Ελλάδα».

Κλείνοντας, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη είπε:«Δεν μου επέτρεψαν να πενθήσω τον πατέρα μου, τον άρπαξαν από την εκκλησία, μου έκαναν ασφαλιστικά μέτρα. Όλα αυτά είναι τελείως γελοία».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved