Showbiz

O Tάκης Ζαχαράτος μιμείται την Άντζελα Δημητρίου στην διαμάχη με την Καίτη Γαρμπή: «Θα σέβεστε»

Gossip-tv Team

O Τάκης Ζαχαράτος, για ακόμα μια φορά, με μια ανάρτησή του, έκανε και πάλι το θαύμα του και με μια ανάρτησή του στο Instagram χάρισε απίστευτες στιγμές γέλιου στους followers τους!

Εχθές το βράδυ στο J2US η Άντζελα Δημητρίου και η Καίτη Γαρμπή είχαν μια διαφωνία on stage και ο Τάκης Ζαχαράτος είπε να κάνει την υπέρβαση!

Δείτε παρακάτω τον διάλογο μεταξύ Άντζελας Δημητρίου και Κάιτης Γαρμπή...

«Τι συμβαίνει σήμερα με την Άντζελα; Νομίζω ότι το κορίτσι είναι πολύ ταλαιπωρημένο και μπράβο του! Γιατί κάτι έχει. Kάτι έχεις Άντζελα ε; Το ματάκι, το ματάκι… Έλα, αφού τα ξέρουμε αυτά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή με την τραγουδίστρια να παίρνει τον λόγο και να απαντά: «Όχι μια χαρά είμαι. Τίποτα δεν έχει το ματάκι. Είμαι μια χαρά. Και το ματάκι είναι καλά και όλα είναι καλά, Καίτη μου. Ξέρεις κάτι παραπάνω που δεν ξέρω εγώ;». «Απολύτως τίποτα. Αυτά είναι τα μυστικά μεταξύ μας» συμπλήρωσε η Καίτη Γαρμπή για να κλείσει το θέμα στο J2US…

Δείτε παρακάτω το σχετικό ατιγμιότυπο:

Ο Τάκης Ζαχαράτος, που λατρεύει την Άντζελα Δημητρίου ανήρτησε, κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές ένα βίντεο στον προσωπικό του λοαγαρισμό στο Instagram, κάνοντας την Άτζελα Δημητρίου να απαντάει στην Καίτη Γαρμπή. Μάλιστα, απάντησε χαρακτηστικά: «Θα σέβεστε στην Άντζελα Δημητρίου. Αυτοκράτειρα».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved