Showbiz

Παναγιώτης Θεόφιλος- Δανάη: Το υπέροχο βίντεο από το gender reveal party για το δεύτερο μωράκι τους!

Gossip-tv Team

O Παναγιώτης Θεόφιλος και η σύζυγός του, Δανάη, περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και περιμένουν το δεύτερό τους παιδάκι!

Πριν από μερικούς μήνες, βάφτισαν την κόρη τους, στην οποία και έδωσαν το όνομα Εμμανουέλα και η μικρή είναι πραγματικά αξιολάτρευτη!

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η σύζυγός του, Δανάη, από την πρώτη κιόλας στιγμή που συναντήθηκαν ένιωσαν ερωτευμένοι και μέχρι και σήμερα, που έχουν περάσει μερικά χρόνια, αυτό δεν έχει αλλάξει και ίσα ίσα τα συναισθήματά τους έχουν διογκωθεί και η ευτυχία τους έχει συμπληρωθεί με τον ερχομό της κόρης τους, Εμμανουέλας, πριν από μερικούς μήνες.

Κανένας από τους δυο δεν πίστευε ότι το δεύτερο παιδάκι τους θα ερχόταν τόσο γρήγορα και να που έγινε. Η Δανάη Θεοφίλου, με μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσα στο καλοκαίρι, ανακοίνωσε ότι περιμένουν δεύτερο παιδάκι και ανυπομονούν ακόμα περισσότερο να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

Σήμερα (26-10) το ζευγάρι είχε διοργανώσει ένα gender reveal party για να μάθουν μαζί με τους φίλους τους το φύλο του μωρού τους, αφού δεν ήξεραν αν είναι αγόρι ή κορίτσι. Όπως είδαμε από το υπέροχο βίντεο, το δεύτερο μωράκι τους θα είναι και εκείνο κοριτσάκι, με τους δυο τους να αγκαλιάζονται και να δακρύζουν από τη συγκίνηση!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved