Showbiz

Βούλα Πατουλίδου: Ο ρατσισμός, το bullying και οι δυσκολίες που βίωσε σε παιδική ηλικία

Gossip-tv Team

Η Βούλα Πατουλίδου είναι από τις γυναίκες που έχει βιώσεις αρκετές δυσκολίες, όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω και με υπομονή και δύναμη κατάφερε να κάνει την Ελλάδα περήφανη.

Η Βούλα Πατουλίδου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 και μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία.

Η Ολυμπιονίκης συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις δυσκολίες και τον ρατσισμό που βίωσε τόσο η ίδια, όσο και η οικογένειά της και φέρνει στην επιφάνεια μερικά περιστατικά από εκείνη την εποχή.

«Εγώ είμαι παιδάκι μεταναστών. Τότε δεν ξέραμε τι είναι το bullying. Απλά το βιώναμε, δεν ξέραμε τη λέξη. Τώρα βαφτίστηκε. Τότε δεν ήταν εύκολη η ζωή μας στη Γερμανία» αποκάλυψε η Βούλα Πατουλίδου και πρόσθεσε:«Και λόγω χρώματος στο δέρμα και το μελαχρινό στα μαλλιά. Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν. Τα παιδάκια ήμασταν όλα μια αγκαλιά. Ξαφνικά, μόλις έρχονταν οι μεγάλοι…», δήλωσε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε ένα περιστατικό σε σούπερ μάρκετ στη Γερμανία, όταν η ίδια ήταν μικρό κορίτσι:«Πηγαίνω μια μέρα με τη μητέρα μου στο Aldi, μία μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ, και είμαι με το καρότσι που είχε μέσα έξι ψωμιά. Και μου λέει μία δεν είστε Γερμανοί ε; και νόμιζες ότι σε έφτυνε με το μάτι. Από τα ψωμιά κατάλαβε ότι είμαστε ξένοι. Σιγά μην έτρωγαν ψωμί αυτοί».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved