Showbiz

Κώστας Σόμμερ: Η ρομαντική έκπληξη στην εγκυμονούσα σύζυγό του για την επέτειό τους

Gossip-tv Team

Η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, μιας και σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο μωράκι τους, καρπό του μεγάλου έρωτά τους. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και πραγματικά ταιριάζουν πάρα πολύ, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα από κάθε νέα φωτογραφία που ποστάρουν στα προσωπικά τους προφίλ στα social media.

Σήμερα (3/11) είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τον Κώστα Σόμμερ και την Βαλεντίνη Παπαδάκη, καθώς έχουν την επέτειό τους. Το αγαπημένο ζευγάρι ανυπομονεί να υποδεχτεί το νέο μέλος στην οικογένειά του.

Ο Κώστας Σόμμερ, με αφορμή την επέτειό του με την λατρεμένη του σύζυγό, της είχε ετοιμάσει μια μικρή έκπληξη και εκείνη δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Σόμμερ εμφανίστηκε μπροστά την σύζυγό του με μια τεράστια ανθοδέσμη και η ίδια τον αγκάλιασε τρυφερά, δίνοντάς του ένα φιλί.

«Χαρούμενη επέτειο αγάπη μου. Ελπίζω η αγάπη μας να κρατήσει για όλη μας τη ζωή. Σε αγαπώ», έγραψε στη δική της ανάρτηση η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την τρυφερή στιγμή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved