Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε: «Οι έγκυες μπορούν να έχουν και αυτές ζωή»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη, κατά καιρούς έχει δεχτεί σωρεία αρνητικών μηνυμάτων από τους followers της και ειδικά τώρα που είναι έγκυος, σχεδόν  πάντοτε βρίσκουν ένα λόγο για να της πουν ότι κάπου κάνει κάτι λάθος. 

Σε λιγότερο από δυο μήνες, η Ιωάννα Τούνη θα κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με τον οποίο και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Το βράδυ του Σαββάτου (6-11) η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που έκανε πρεμιέρα ο Αντώνης Ρέμος, με το ζευγάρι να περνά υπέροχα. Οι διαδικτυακοί φίλοι της Ιωάννας Τούνη της έστειλαν άπειρα μηνύματα, λέγοντάς της το πώς είναι δυνατόν να είναι έγκυος και να βγαίνει έξω να πίνει ποτά και να διασκεδάζει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η μέλλουσα μανούλα ανήρτησε ένα βίντεο το πρωί της Κυριακής, λέγοντας ότι νιώθει πολύ ενοχλημένη με αυτήν την κατάσταση, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Έχω αυτό το ερώτημα/κράξιμο… Παιδιά, οι έγκυες κοπελίτσες και γυναίκες μπορούμε να έχουμε ζωή και να βγαίνουμε και να κάνουμε πράγματα. Αν θέλουμε και νιώθουμε ότι μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε. Πήγα για ένα ποτό στα μπουζούκια. Θα μπορούσα να πιώ ένα ελαφρύ ποτό ή δύο ποτήρια κρασί όπως μου έχει πει η γυναικολόγος μου, αλλά εχθές ήπια έναν χυμό. Είστε καλυμμένοι ή χρειάζεστε λίγο ξύλο για να στρώσετε γιατί δεν είναι καλά ο κόσμος!».

Δείτε το σχετικο βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved