Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Τα προβλήματα που εξακολουθούν να την ταλαιπωρούν: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα»

Gossip-tv Team

Την πιο όμορφη φάση της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς, το ζευγάρι εξακολουθεί να ζει μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, με την γνωστή influencer να βρίσκεται αυτές τις μέρες στο σπίτι που μένει με τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στόλισαν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο, θέλοντας να μπουν σε mood γιορτών. Η influencer παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media, καθώς θέλει να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα (9/11), όπως αποκάλυψε η ίδια ήταν μια δύσκολη ημέρα και περιμένει πώς και πώς να κρατήσει τον γιο της στην αγκαλιά της, ωστόσο, συνεχίζει να αντιμετωπίζει πολλά «προβλήματα» στην εγκυμοσύνη της.

«Ο Δημήτρης έχει πάει γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι πως τελευταία αρχίζω να βαραίνω με την εγκυμοσύνη. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Κουράζομαι κατευθείαν, οι ανάσες μου είναι περίεργες, οι αντοχές μου περίεργες, πονάει η μέση μου. Ανυπομονώ να περάσει όλη αυτή η φάση, να βγει το μωράκι και να είναι όλα back to normal. Αν και όλοι μου λέτε θα είναι χειρότερα μετά. Δεν ξέρω τι θα κάνω; Εγώ απλά θέλω να ξαπλώσω στον καναπέ σε αυτή τη φάση της ζωής μου», είπε χαρακτηριστικά, η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved