Showbiz

Τούνη: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες - «Ξεκινάω ενέσεις»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media αποκάλυψε το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα.

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λιγότερο από δύο μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ζωή του ζευγαριού έχει χωριστεί μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όμως αυτό δεν έχει επηρεάσει την καθημερινότητά τους.

Σήμερα (10/11), η γνωστή influencer επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκε τον γυναικολόγο της, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον καθιερωμένο έλεγχο.

Η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και που την κάνει να ξεκινήσει άμεσα ενέσεις. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της, καθώς έχει θρομβοφιλία.

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», είπε στην ανάρτηση της, η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved