Showbiz

Super Κική: Είναι στην Κωνσταντινούπολη: «Ήμασταν δίπλα στην έκρηξη, ευτυχώς όλα καλά»

Gossip-tv Team

Η Super Kική βρέθηκε κοντά στο σημείο, όπου έγινε η έκρηξη το απόγευμα της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη και αμέσως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι καλά και ότι δεν διέτρεξε κανέναν κίνδυνο. 

H κοπέλα έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα μέσα από τα προσωπικά της προφιλ στα social media και η αλήθεια είναι ότι το κοινό της είναι πολύ μεγάλο και καθημερινά επικοινωνούν όλοι μαζί με μηνύματα!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Super Κική βρίσκεται μαζί με την μητέρα της στην Κωνσταντινούπολη και περνούν υπέροχα, μιας και είχαν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους.

Tην Κυριακή 13 Νοεμβρίου η ίδια μαζί με την μητέρα της βρέθηκε στη διάσημη λεωφόρο Ιστικλάλ και στην πλατεία Ταξίμ που πραγματοποιήθηκε η μεγάλη έκρηξη με τους 10 τραυματίες και, όπως ήταν λογικό, δέχτηκε απίστευτα πολλά μηνύματα για το αν είναι καλά και το αν έπαθε κάτι.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Super Κική είπε: «Μας έχετε στείλει άπειρα μηνύματα ότι έχει γίνει έκρηξη στην πλατεία Ταξίμ. Είμαστε δίπλα σε αυτή την πλατεία εννοείται, αλλά είμαστε ζωντανές έχουμε μπει σε ένα μολ, δεν έχουμε βγει έξω δεν ξέρουμε τι θα δούμε»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved