Showbiz

Δημήτρης Λάλος: Μεταμορφώθηκε σε star του Hollywood στην Σαντορίνη- Το κινηματογραφικό βίντεο!

Gossip-tv Team

O Δημήτρης Λάλος, με το νέο βίντεο που δημοσίευσε, μας απέδειξε για ακόμα μια φορά τις δυνατότητές του στην υποκριτική, ενώ για πολλούς το στιγμιότυπο δημιούργησε απορίες για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. 

Τον ηθοποιό τον απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά, ήδη από την περασμένη σεζόν στη τηλεοπτική σειρά του Alpha "Σασμός", που υποδύεται τον χαρακτήρα του Μαθιού Σταματάκη.

Η αλήθεια είναι ότι οι τηλεθεατές τον έχουν λατρέψει και έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους τους ηθοποιός. Ο Δημήτρης Λάλος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα προσωπικά του προφίλ στο Instagram και μας πληροφόρησε πριν από λίγες ημέρες ότι βρισκόταν στην Σαντορίνη, με τον ηθοποιό να μην δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες αρχικά για τον λόγο που βρέθηκε στο πανέμορφο και άκρως ρομαντικό νησί των Κυκλάδων.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, ο Δημήτρης Λάλος μεταμορφώνεται σε star του Hollywood και τον βλέπουμε να επισκέπτεται πολυτελή ξενοδοχεία, να οδηγεί πανάκριβα σκάφη και αυτοκίνητα, αλλά και να μετακινείται με ελικόπτερο για να απολαμβάνει την υπέροχη θέα του κοσμοπολίτικου νησιού, που κάθε εποχή του χρόνου σφίζει από ζωή και η ρομαντική ενέργεια που μας μεταφέρει είναι μοναδική.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ηθοποιός κάτι νέο ετοιμάζει επαγγελματικά, κάτι που κάνει τους φανατικούς θαυμαστές του να ανυπομονούν!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved