Showbiz

Δημήτρης Ξανθόπουλος στο gossip-tv για την παράσταση Τέλειοι Ξένοι: «Είμαι λίγο σαν τον ρόλο μου»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Τέλειοι Ξένοι που ανεβαίνει στο θέατρο Αθηνά φέτος τον χειμώνα. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο gossip-tv το βράδυ μετά την πρεμιέρα και έδειχνε πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία αυτή.

«Είμαι πολύ τυχερός που βρέθηκα με τα παιδιά γιατί με κάποιους από αυτούς γνωρίζομαι χρόνια και είχα δουλέψει με πολύ λίγους από αυτούς και βρεθήκαμε σε αυτή την πολύ ευτυχή συγυρία, μία ραία παράσταση, ένα ωραίο έργο και έχουμε περάσει πάρα πολύ καλά» είπε ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

Όταν τον ρωτήσαμε για το περίεργο παιχνίδι που παίζεται επί σκηνής μεταξύ των ηρώων της παράστασης, ο ηθοποιός παραδέχτηκε:

«Είμαι λίγο σαν τον ρόλο μου. Εγώ δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν θέλω να ξέρω».

Λίγα λόγια για το έργο

Eπτά φίλοι, τρία ζευγάρια και ένας «ελεύθερος», συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν.

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Λυδία Σγουράκη

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Πέτρος Λαγούτης και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved