Showbiz

Ντάνιελ Νούρκα: Η καταγωγή, το bullying και η απάντηση στις φήμες περί σχέσης με την Τζένη Καζάκου

Gossip-tv Team

Ο Ντάνιελ Νούρκα απάντησε για πρώτη φορά για το αν ήταν σε σχέση με την Τζένη Καζάκου.

Τον Ντάνιελ Νούρκα τον γνωρίσαμε μέσα από την σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», στην οποία και πρωταγωνιστούσε.

Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην θεατρική παράσταση, «Άντρες με τα όλα τους» στο θέατρο Βέμπο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ποιος είναι Πρωνιάτικα και μίλησε για όλα.

Ο Ντάνιελ Νούρκα μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταγωγή του, στο bullying που βίωσε αλλά και στις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με την Τζένη Καζάκου.

«Φήμες, όχι. Με την Τζένη γνωριστήκαμε στη σειρά, γίναμε φίλοι, μείναμε φίλοι, αυτό», είπε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα δίνοντας τέλος στις φήμες για την προσωπική του ζωή.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Έχω κάνει διάφορες δουλειές: σέρβις, φυλλάδια, σε συσκευαστήριο, διανομή ηλεκτρικών συσκευών. Ήθελα να έχω το δικό μου χαρτζιλίκι. Κάνω όλες τις δουλειές του σπιτιού».

Τέλος, ο Ντάνιελ Νούρκα μίλησε για την καταγωγή του και ανέφερε: « Είμαι από την Αλβανία, λόγω της καταγωγής μου έχω βιώσει bullying και ρατσισμό. Οι γονείς μου δυσκολεύτηκαν όταν άλλαξαν χώρα, ειδικότερα ο πατέρας μου ο οποίος βρέθηκε ως οικονομικός μετανάστης να ζητά τα βασικά, ψωμί και νερό, χωρίς κάποιον γνωστό να ζητήσει μία βοήθεια».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved