Showbiz

Βανδή: Η απάντησή της στα σχόλια της Μενεγάκη: «Ο κόσμος μου είναι φωτεινός. Μεγαλώνω όμορφα»

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να τονίσει το πόσο ευτυχισμένη είναι αυτην την περίοδο και ότι διανύει μια πολύ δημιουργική φάση. 

H Δέσποινα Βανδή ανήκει στην κριτική επιτροπή του J2US και λίγο μετά το χθεσινό live show μίλησε στον Παύλο Σταματόπουλο για όλους και για όλα.

Η Δέσποινα Βανδή έκανε λόγο για την συνεργασία της με τον Χρήστο Μάστορα στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τα πηγαίνουν εξαιρετικά, μιας και μεταξύ τους υπάρχει πολύ χημεία και έχουν κουμπώσει απίστευτα επαγγελματικά.

Για το μιούζικαλ "Γεια" η Δέσποινα Βανδή είπε χαρακτηριστικά: «Είχα μία συναισθηματική φόρτιση όταν πήγα στην επίσημη πρεμιέρα. Για μένα αλλά και για τον Φοίβο ήταν ο εμπορικότερος δίσκος μας και από τους εμπορικότερους των τελευταίων 50 χρόνων στην Ελλάδα. Βιώσαμε πολύ όμορφα πράγματα. Ήταν ιδιαίτερο, όπως είναι και ο Φοίβος με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις στα τραγούδια».

Για τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για τις συνεντεύξεις της, η τραγουδίστρια σχολίασε: «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη; Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός, είμαι χαρούμενη, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα. Νιώθω ότι αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου και στο σήμερα μου έχω μεγαλώσει όμορφα»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved