Showbiz

Βαγγέλης Γερμανός: Η διαφορά ηλικίας με τη σύζυγό του, το πραγματικό όνομά του και η ηλικία του

Gossip-tv Team

Ο Βαγγέλης Γερμανός βρέθηκε στο Στούντιο 4 σε σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη και μίλησε για όλα. 

Ο γνωστός τραγουδοποιός μίλησε για το «παρατσούκλι» του που έγινε τελικά καλλιτεχνικό του όνομα:

«Από πιτσιρικά με φωνάζανε Γερμανό γιατί όλα τα παιδάκια ήταν σκούρα κι εγώ ξανθός. Το παρατσούκλι δεν το αλλάζεις ή στο αλλάζουν... Θα μπορούσα να βγάλω το μι και να μείνει Γερανός που είναι ένα ωραίο πουλί... Το πραγματικό μου όνομα είναι τεράστιο, σιδηρόδρομος. Γεωργουλόπουλος» είπε αρχικά.

Αναφορικά με τον έρωτα και την αγάπη στη ζωή του, ο Βαγγέλης Γερμανός είπε χαρακτηριστικά: «Η αληθινή αγάπη είναι η τελευταία. Ο ανταγωνισμός σκοτώνει τον έρωτα.

Μετά τα 50 αντιλαμβάνεσαι ότι αρχίζει το…ηλιοβασίλεμα και καλύτερα να το απολαύσεις. Βγάζοντας τον ανταγωνισμό από τη σχέση και μαθαίνοντας τον άλλον αποφάσισα ότι η Χρυσούλα είναι η τελευταία μου και πολύ μεγάλη αγάπη.

Είμαστε μαζί 23 χρόνια. Έκλεισα τα 73 τον Νοέμβρη.

Ήταν η συγκυρία και από μέσα μου και απ’ έξω μου. Την περνάω καμιά 25άρια χρόνια και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι αυτή η νέα και γλυκιά ύπαρξη θα μπορούσε να αγαπήσει ένα γεροπουρό όπως εμένα;

Το λέμε αστεία καμιά φορά και μου απαντάει ναι. Για μένα ο 50άρης είναι πιτσιρίκος. Ο 20άρης είναι εγγονός μου. Αισθάνομαι μικρός αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είμαι μεγάλος. Η κόρη μου είναι το ωραιότερο τραγούδι μου» κατέληξε ο γνωστός καλλιτέχνης.


Δείτε το βίντεο με επιπλέον δηλώσεις του παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved