Showbiz

Mαντώ Γαστεράτου: Το πρόβλημα υγείας που την «κρεβάτωσε» και ο χαμός στο σπίτι της!

Gossip-tv Team

Η Μαντώ Γαστεράτου, πριν από μερικούς μήνες, έγινε για δεύτερη φορά μανούλα και έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ ο μεγαλύτερός της γιος, Γιώργος, που είναι τριών ετών, απολαμβάνει και με το παραπάνω τον ρόλο του μεγάλου αδερφού. 

Η γλυκιά μανούλα πολύ συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τον σύζυγό της και τα παιδιά της και αυτό έκανε και τώρα.

Η Μαντώ Γαστεράτου, ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες με μια ίωση και η αλήθεια είναι πώς έχει εξαντληθεί και δεν έχει δυνάμεις, ενώ προσπαθεί να γίνει καλά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να είναι με τα παιδάκια της και να τα φροντίζει. Η ίδια δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά stories, αλλά και posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτι τέτοιο έκανε και σήμερα, θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τα "βάσανά" της, όσο εκείνη είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι της.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο και έγραφε ως λεζάντα: "Όταν κοντεύεις να πεθάνεις από γαστρεντερίτιδα και πίσω σου συμβαίνει αυτό. Βάλε ήχο οπωσδήποτε" ενώ ακριβώς από πίσω της ήταν ο γιος της με τον παππού του που χόρευαν και τραγουδούσαν!

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved