Showbiz

Mente Fuerte -Σολωμού: Η δημόσια εμφάνισή τους - Ρωτήστε τη, γιατί δεν παραδέχεται πως είμαστε μαζί

Gossip-tv Team

H Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δείχνουν όλο και πιο άνετοι στα social media και όχι μόνο... αλλά δεν έχουν δηλώσει ότι είναι μαζί!

Η ηθοποιός και ο ράπερ τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου έκαναν μια έξοδο στην επίσημη πρεμιέρα του «Γεια – the musical» στο θέατρο Ριάλτο.

Δημοσιογράφος από την εκπομπή, Super Κατερίνα ρώτησε τον ράπερ γιατί η ηθοποιός δεν παραδέχεται τη σχέση τους και της απάντησε: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί».

«Μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ότι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω», είχε πει πρόσφατα η Μαρία Σολωμού ενώ σε άλλες δηλώσεις είχε τονίσει πως: «Τον γνώρισα και τον συμπάθησα, οπότε έχουμε και μια προσωπική σχέση. Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό»

Δείτε τη νέα δήλωση του ράπερ στην κάμερα της εκπομπής, Super Κατερίνα αλλά και τη δημόσια εμφάνισή τους παρακάτω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved