Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τα πρώτα πλάνα από το νέο σπίτι μετά τον χωρισμό της- Το υπέροχο σαλόνι της!

Gossip-tv Team

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, πριν από λίγο καιρό, επιβεβαίωσε το γεγονός του χωρισμού της από τον σύντροφό της και αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, μετακομίζοντας σε νεο σπίτι, το οποίο και ταιριάζει απόλυτα στα θέλω της. 

Το μοντέλο ανακοίνωσε τον χωρισμό της μέσα από ένα σχόλιο που είχε απαντήσει σε μια follower της, η οποία και την είχε ρωτήσει κάτι για την φωτογραφία της!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τον χωρισμό της, δείχνει να είναι πιο ανανεωμένη από ποτέ και να απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα, μιας και έχει κάνει ήδη πολλές αλλαγές στη ζωή της. Η ίδια άφησε το σπίτι που έμεναν μαζί και έχει μετακομίσει σε ένα καινούργιο, το οποίο και έχει διακοσμήσει υπέροχα με το προσωπικό της γούστο, ενώ ο πιστός βοηθός της που έκανε όλο αυτό που είχε στο μυαλό της πράξη ήταν ο διακοσμητής που είχε αναλάβει και την ανακαίνιση στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη.

Με ένα βίντεο που δημοσίευσε κι ένα instastory με μια θρησκευτική εικόνα και έγραψε: «Μόλις Μπήκα! Καλορίζικο να είναι. Πρώτα ο Θεός να το χαρώ», μας σύστησε και την πρώτη της γωνιά στο σπίτι της, που δεν ήταν άλλη από το σαλόνι της, με έναν υπέροχο καναπέ και έναν πέτρινο τοίχο που λατρέψαμε!

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στην κορυφή της σελίδας

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved