Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Μπήκε στην κουζίνα και μας έδειξε τι ετοίμασε για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Βανδή, εν όψει Χριστουγέννων, δεν ήταν δυνατό να λείπει από την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα και για αυτόν τον λόγο μπήκε στην κουζίνα και μας κατέπληξε με τις μαγειρικές της ικανότητες. 

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά όλα αυτά τα χρόνια και την στηρίζει σε οποιοδήποτε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Δέσποινα Βανδή, πέρα από την τεράστια αγάπη της για το τραγούδι, που μας την αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τις εμφανίσεις και τις νέες κυκλοφορίες των τραγουδιών της, έχει τεράστια αδυναμία και στην οικογένειά της, μιας και, όπως έχει πει, από την πρώτη στιγμή που έγινε μανούλα, ο κόσμος της έχει αλλάξει και η βασική της προτεραιότητα σε οτιδήποτε και αν κάνει είναι τα παιδιά της και οι στιγμές μαζί τους.

Η Δέσποινα Βανδή, εν όψει Χριστουγέννων και παρόλο που το επαγγελματικό της πρόγραμμα είναι πολύ γεμάτο με υποχρεώσεις, αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να μαγειρέψει μερικά από τα πιο αγαπημένα φαγητά των παιδιών της αλλά και της ίδιας. Η τραγουδίστια έφτιαξε κουραμπιέδες και μια λαχταριστή κολοκυθόσουπα. Φυσικά, το πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, η ίδια θα βρίσκεται στον ημιτελικό του J2US, ενώ λίγο αργότερα οι φανατικοί της θαυμαστές θα την απολαύσουν στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα και αυτήν την φορά θα ευχηθούν καλά Χριστούγεννα σε όλους τους θαμώνες!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved