Showbiz

Αποκαλυπτική η Αθηνά Ευμορφιάδη: «Δεν μου αρέσει να είμαι στο προσκήνιο επειδή πήγα σε ένα Survivor»

Gossip-tv Team

Η Αθηνά Ευμορφιάδη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το Survivor και την συμμετοχή της στον περσινό κύκλο. 

Την γνωρίσαμε καλύτερα την περασμένη σεζόν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, όπου και συμμετείχε με την ομάδα των Διασήμων.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή "Καλύτερα Δε Γίνεται" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με το Survivor, ενώ σημείωσε πώς η υπέρέκθεση είναι κάτι που ποτέ δεν την άρεσε και για αυτόν τον λόγο το αποφεύγει κιόλας. Η ίδια αποκάλυψε επίσης πώς θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι επιβίωσης, λέγοντας πώς μετάνιωσε την οικειοθελή της αποχώρηση.

Η Αθηνά Ευμορφιάδη είπε χαρακτηριστικά: «Είχα γυρίσει με πολλά προβλήματα υγείας από το Survivor. Δόξα τω Θεώ τώρα είμαι υγιής. Καλή δύναμη στα παιδιά που πήγαν τώρα στο All Star και να επιστρέψουν χωρίς τραυματισμούς. Μετάνιωσα που έφυγα.

Δυστυχώς άργησα να προσαρμοστώ με το ριάλιτι, ήμουν αρνητική εξαρχής. Θα ήθελα να πάω τώρα, να πάρω τη ρεβάνς. Είναι ζόρικα σε αγωνιστικό επίπεδο και σε επίπεδο χαρακτήρων. Θα γίνει χαμός φέτος... Δεν μου αρέσει να είμαι στο προσκήνιο επειδή πήγα σε ένα Survivor. Απλά πήγαμε σε ένα ριάλιτι και μέχρι εκεί»

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved