Showbiz

Χριστίνα Παππά: Κάνει baby sitting στην εγγονή της και το απολαμβάνει- Το τρυφερό βίντεο!

Gossip-tv Team

H Χριστίνα Παππά ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της τους τελευταίους μήνες, μιας και ήρθε στη ζωή η εγγονή της, κόρη της Άννας Μπεζάν και του γιου της, Δημήτρη Παππα

Η ηθοποιός, από τότε που έγινε γιαγιά, είναι πιο ευτυχισμένη από πότέ και δεν ξεκολλά στιγμή από το πλευρό των παιδιών της, αλλά και της εγγονής της, που είναι αξιολάτρευτη.

Η Χριστίνα Παππά, αν και είναι πολυάσχολη και διαρκώς έχει αυξανόμενες υποχρεώσεις, έχει υποσχεθεί πώς δεν θέλει να χάνει στιγμή από το μεγάλωμα της εγγονής της, η οποία σε λίγο καιρό που θα βαφτιστεί, θα πάρει το όνομά της. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που η ίδια έχει ποζάρει με την μικρούλα και μας έχει δείξει το προσωπάκι της, ενώ παράλληλα μας περιργράφει τητν ευτυχία της.

Η όμορφη επιχειρηματίας, το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου, πόσταρε ένα υπέροχο βίντεο με την εγγονή της, την ώρα που την προσέχει και η μικρούλα παίζει, κάνοντας την γιαγιά της να την κοιτά με υπερηφάνεια. Η Χριστίνα Παππα, στο βίντεο που βλέπουμε δεν σταματά στιγμή να της μιλάει και της λέει πόσο πολύ την λατρεύει!

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved