Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης: Περήφανος μπαμπάς παίζει με τις δίδυμες κόρες του- Το βίντεο που δημοσίευσε!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν δημιουργήσει μια καθ' όλα ευτυχισμένη οικογένεια, με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα, να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να μην ξεκολλούν στιγμή από δίπλα τους. 

Το ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και οι δυο τους έχουν πλέον ολοκληρώσει την οικογένειά τους, με τις δίδυμες κορούλες τους να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και εκείνες που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, παρά τις υποχρεώσεις του, που είναι πολυάριθμες, προσπαθεί καθημερινά να περνά χρόνο με τις δίδυμες κόρες του, την Αριάνα και την Φιλίππα, οι οποίες και είναι πλέον περίπου 17 μηνών. Τα πανέμορφα κοριτσάκια, όσο μεγαλώνουν, γίνονται ολοένα και πιο όμορφες, ενώ πλέον κάνουν και τα πρώτα τους βήματα. Οι μικρές είναι πανέξυπνες και οι γονείς τους τους κάνουν όλα τα χατίρια, αφού τοτυς έχουν τεράστια αδυναμία.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου το πρωί ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ενα υπέροχο βίντεο, με τον ίδιο να παίζει ένα παιχνίδι εξερευνήσεων με τις κόρες του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο από την ώρα που μαθαίνει στις μικρές για τα τετράποδα ζώα, τα οποία στη συνέχεια τα απεικονίζει μέσα από παιδικές ζωγραφιές.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved