Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οικογενειακή βόλτα με τις δίδυμες στην παιδική χαρά- Μεγάλωσαν πολύ!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στις δίδυμες κορούλες της, την Αριάνα και την Φιλίππα, οι οποίες της έχουν κλέψει την καρδιά από την πρώτη στιγμή που τις αγκάλιασε στο μαιευτήριο. 

Μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν και από την στιγμή που ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα.

Η Χριστίνα Μπόμπα, παρά τις πολύ αυξημένες υποχρεώσεις της, προσπαθεί πάντοτε να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της και να περνά χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο σύζυγός της είναι ο, τι πιο πολύτιμο έχει και η αλήθεια είναι πώς μαζί του έχει κάνει όλα της τα όνειρα πραγματικότητα. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος στα δίδυμα κοριτσάκια της, τίποτα δεν μπορεί να της διαταράξει την ευτυχία. Μάλιστα, από τις πρώτες στιγμές της εγκυμοσύνης της, δεν σταματούσε στιγμή να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Από εκεί και έπειτα, μέχρι και σήμερα, οι στιγμές με τις κόρες της είναι ανεκτίμητες και συνέχεια βρίσκεται μαζί τους και μας ενημερώνει για την κοινή τους καθημερινότητα και το πόσο τέλεια περνούν. Η ίδια την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, δημοσίευσε ένα υπέροχο boomerang στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τις δίδυμες στην παιδική χαρά.

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved