Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε on air το όνομα που θα πάρει ο γιος του!

Gossip-tv Team

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την οικογένειά του, ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στο γιο του. 

Ο διάσημος σεφ μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιανουαρίου στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και μίλησε για το MasterChef, αλλά και για την οικογένειά του: την Χρύσα Μιχαλοπούλου και το γιο τους. Μάλιστα, ο σεφ, αποκάλυψε και όλο το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την συζυγό του, ενώ στο τέλος είπε και το όνομα που θα δώσει στο γιο του.

«Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος. Επειδή γνωριστήκαμε πριν την καραντίνα, στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν έτσι κοντά. Νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα» είπε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για την γνωριμία του με την γυναίκα του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Λίγο αργότερα και πριν από την λήξη της συνέντευξής του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η παρουσιάστρια του έδωσε ένα υπέροχο δώρο, μια ξύλινη επιφάνεια κοπής, με την επιγραφή «Ο καλύτερος chef είναι ο μπαμπάς μου». Εκείνη την στιγμή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανέφερε πως θα τη δώσει στον γιο του, αποκαλώντας τον «Κίμωνα» όπως και θα είναι το όνομά του.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved