Showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντά πρώτη φορά για τις φήμες εγκυμοσύνης- Το βίντεο που δημοσίευσε!

Gossip-tv Team

H Βρισηίδα Ανδριώτου επιστρέφει στην Αθήνα σε λίγες ώρες από τώρα και βρήκε χρόνο να μοιραστεί κάποια πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor all Star αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης πριν από μερικές μέρες και από την στιγμή που ανακοίνωσε την απόφασή της, πολλά έχουν ακουστεί για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει.

Μάλιστα, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πώς η Βρισηίδα Ανδριώτου αποχώρησε από το Survivor All Star λόγω εγκυμοσύνης, με την ίδια να ξεκαθαρίζει με ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα και πώς απλά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, που δεν της επέτρεπαν να παραμείνει στο ριάλιτι.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, αναχωρούμε για Αθήνα τώρα και θα φτάσουμε το βράδυ. Θέλω να πω πρώτα από όλα για τις φήμες που είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, έχω άλλα προβλήματα υγείας και επίσης ούτε στο Μιλάνο είμαι και κάνω διακοπές. Ήμουν στον Άγιο Δομίνικο, τώρα φτάσαμε Μαδρίτη και θα πάμε Αθήνα. Αυτά»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved