Showbiz

Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση! Δεν κρύβονται πια!

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση δείχνουν  ότι περνούν πολλές ώρες από την καθημερινότητά τους μαζί και μια νέα ανάρτηση το επιβεβαίωσε και με το παραπάνω. 

Μέχρι στιγμής, δεν γνωρίζαμε τίποτα απολύτως για την προσωπική ζωή και των δυο, αλλά πριν από λίγες μέρες, ξεκινήσαμε να καταλαβαίνουμε το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ των δυο πρώην παικτών του Survivor.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση απαθανατίστηκαν σε πολύ τρυφερές στιγμές του στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος και μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες οι δυο τους διασκέδαζαν και περνούσαν υπέροχα. Τον τελευταίο καιρό βέβαια, φημολογείται έντονα ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, χωρίς κανένας από τους δυο να έχει επιβεβαιώσει κάτι, με οποιοδήποτε τρόπο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του για την προσωπική του ζωή: «(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται»

Σήμερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την Δήμητρα, με τους δυο τους να είναι μαζί στο αυτοκίνητο και να τραγουδούν ένα από τα πιο αγαπημένα τους κομμάτια.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσαν παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βραδινή έξοδος στη Θεοδωρίδου με τη Δήμητρα Βαμβακούση - Ήρθαν πολύ κοντά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved