Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Έχει στην αγκαλιά της τον μπέμπη της και είναι εξαντλημένη: «Δεν κοιμάται με τίποτα»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές τους, μιας και πριν από λίγες ημέρες, ήρθε στη ζωή τους ο μικρός τους πρίγκιπας, που τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Το ζευγάρι είναι πλέον ένα από τα πιο ευτυχισμένα της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές, με τον μπέμπη τους, που δεν φεύγουν στιγμή από δίπλα του.

Η Ιωάννα Τούνη, καθ' όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης της ενημέρωσε τους followers της για την κατάσταση της υγείας της και το πώς νιώθει που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα. Πριν από 15 μέρες ο μπέμπης της, καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, γεννήθηκε και από την πρώτη στιγμή η μανούλα δεν μπορεί να ξεκολλήσει από δίπλα του. Τις τελευταίες μέρες έχουν έρθει όλοι μαζί στην Αθήνα και το πρωί της Τετάρτης 25-1 η Ιωάννα δημοσίευσε μερικά stories, γράφοντάς μας το πώς είναι η νέα της καθημερινότητα με τον μπέμπη στο σπίτι.

«Καταλαβαίνετε ότι δεν ξύπνησα τώρα. Δε με αφήνει ο μπέμπης να τον κατεβάσω από την αγκαλιά μου, κλαίει ασταμάτητα! Θέλει μόνο αγκαλιά», ενώ στο αμέσως επόμενο στόρι της ακούμε τον γιο της να κλαίει την ώρα που εκείνη του είπε: «Μόλις (νόμιζα) ότι τον είχα κοιμίσει και τον άφησα από την αγκαλιά μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved