Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: Θα συνεχιστεί η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη;- Όλα όσα δήλωσε!

Gossip-tv Team

Ο Σάββας Πούμπουρας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της παρουσιάστριας στο MEGA. 

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε και ποιό θα ήταν το επόμενο επαγγελματικό του βήμα με το MEGA.

Ο Σάββας Πούμπουρας παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για τα πάντα. Ο ίδιος μίλησε για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, αφήνοντας υπονοούμενα ότι η συνεργασία τους μπορεί να λήξει την φετινή σεζόν, μιας και τότε λήγει το συμβόλαιό του. Μεταξύ πολλών, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην συνεργασία τους με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας πώς πλέον έχουν "δέσει πλήρως" και περνάνε υπέροχα στην εκπομπή.

Ο Σάββας Πούμπουρας είπε χαρακτηριστικά: «Η εκπομπή πάει όμορφα αλλά κάποια στιγμή η συνεργασία θα τελειώσει. Δεν έχουμε συμβόλαιο επ’ αόριστον. Εγώ τελειώνω φέτος το καλοκαίρι»

«Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι ζω την κάθε μέρα, γιατί πλέον ό,τι προγραμματίζεις πέφτεις από τα σύννεφα, αλλάζουν τα σχέδια κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Οπότε ζω το σήμερα κι ό,τι είναι να ‘ρθει θα έρθει»

Τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχτηκε πως έχει ιδέες για παρουσίαση δικής του εκπομπής και το Mega είναι ανοιχτό σε συζητήσεις, ωστόσο είναι κάτι που θα το δει σε δεύτερο επίπεδο.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα δήλωσε

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved