Showbiz

Τανιμανίδης: Η Μπόμπα συζητάει με τις δίδυμες και ο περήφανος μπαμπάς απαθανατίζει τη στιγμή!

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τις δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα, να τους έχουν κλέψει την καρδιά και να μην μπορούν με τίποτα να τους χαλάσουν χατίρι. 

Oι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και αξιοζήλευτα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και η αλήθεια είναι πώς εδώ και ενάμιση χρόνο η ζωή τους έχει αλλάξει ριζικά, μιας και την ζωή τους έχουν ομορφύνει οι δίδυμες κόρες τους.

Το ζευγάρι πέρασε δύσκολα μέχρι να καταφέρει η Χριστίνα Μπόμπα να μείνει έγκυος και μόλις συνέβη, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα κατάλαβαν απόλυτα το νόημα της ζωής τους. Από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν οι δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα, δεν έχουν σταματήσει στιγμή να μας δείχνουν τα υπέροχα στιγμιότυπά τους, ενώ όσο εκείνες μεγαλώνουν, τόσο και οι νέοι γονείς είναι διαρκώς δίπλα τους και τις καμαρώνουν.

chrismpo_321934178_879666186388612_8693309457924211207_n-(1).jpg

Σήμερα (21-2) ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο, με τις δίδυμες να μιλούν με τη μαμά τους και να λένε όλες μαζί ένα παραμύθι με μια πριγκίππισα, ενώ τα κορίτσια, προσπαθώντας να πουν αυτό που ήθελαν ήταν πολύ απολαυστικές. Η Χριστίνα τις απολαμβάνει, το ίδιο και ο μπαμπάς τους, που δεν μπόρεσε παρά να απαθανατίσει τη στιγμή.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved