Showbiz

Συνατσάκη: Ξεπέρασε τον εαυτό της- Άφησε την μπέμπα για πρώτη φορά: «Θα είναι με τον μπαμπά της»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και πριν από λίγο καιρό ήρθε στη ζωή η κόρη τους, η οποία και τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και η μικρούλα τους έχει κλέψει την καρδιά από το πρώτο κιόλας λεπτό, που την κράτησαν στην αγκαλιά τους.

Η Μαίρη Συνατσάκη, από την αρχή της εγκυμοσύνης της, ξεκίνησε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ενώ πολύ συχνα έλεγε το πόσο πολύ ανυπομονούσε για την ημέρα του τοκετού. Μετά από εκείνη την ημέρα, μαμά και κόρη είναι αχώριστες και η αλήθεια είναι πώς περνούν όλη τους την ημέρα μαζί, δημιουργώντας υπέροχες στιγμές.

mairiboo_330206015_710902250681065_8056719713345588487_n-(2).jpg

Σήμερα, (27-2) η Μαίρη Συνατσάκη ξεπέρασε τον εαυτό της και άφησε για πρώτη φορά την μπέμπα μαζί με τον Ίαν Στρατή και λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους διαδικτυκούς της φίλους ένα story στο οποίο και έλεγε χαρακτηριστικά: «Ένα μικρό βήμα για την ανθρωπότητα. Ένα τεράστιο βήμα για την Μαιρούλα την Συνατσάκη του Νικολάου, το γένος Λάσκαρη. Αφήνω πρώτη φορά την μικρή με το μπαμπά της και φεύγω για μερικές ώρες…»

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved