Showbiz

Έφη Μουρίκη: «Μέσα από τα δύσκολα μαθαίνουμε πιο καλά να προχωράμε»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (7-03) η Έφη Μουρίκη.

Η ηθοποιός μίλησε για στις οικοδομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον σύζυγό της, Βλαδίμηρο Κυριακίδη αλλά και τις δουλειές που έχει κάνει εκτός υποκριτικής.

mouriki-(2).jpg

«Θα με στεναχωρούσε πάρα πολύ να χάναμε τα χρήματά μας επειδή είχαμε για παράδειγμα το πάθος του τζόγου. Το ξέρεις, ειδικά όταν ξεκινάς παραγωγές που τις κάναμε μόνοι μας, ξέρεις ότι υπάρχει ένα ρίσκο, μπορεί να χάσεις κιόλας οπότε θέλει ψυχραιμία. Δεν λέω ότι δεν στεναχωριέσαι, πολλές φορές μέσα από τα δύσκολα μαθαίνουμε πιο καλά να προχωράμε. Με το σπίτι που πουλήσαμε, ήταν ένα εξοχικό που δεν πηγαίναμε πολύ συχνά. Από τη στιγμή που δεν ήταν για κάτι που αγαπούσαμε πάρα πολύ, τη δουλειά μας. Γι’ αυτό λέω αν το χάναμε κάπου αλλού, θα ήταν κρίμα. Όταν το χάνεις για κάτι το έχει ανάγκη η ψυχούλα σου, νομίζω εκεί υπάρχει μία ισορροπία», ανέφερε η ηθοποιός και αποκάλυψε τις δουλειές που έχει κάνει.

mouriki-(3).jpg

«Η πιο περίεργη και πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει είναι όταν έκοβα με ψαλίδι τα περιττά λάστιχα γύρω-γύρω από βατραχοπέδιλα. 8 ώρες να κάνεις αυτό το πράγμα, στην αρχή σου πιάνεται το χέρι», αποκάλυψε

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved