Showbiz

Συγκινημένη η Ιωάννα Τούνη με τον μικρό «Νουνίτο»: «Το πιράνχας μου έκλαψε για πρώτη φορά»

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Τούνη, κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο ευτυχισμένη, κρατώντας στην αγκαλιά της το γιο της, τους τελευταίους δυο μήνες. 

Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντοτε ονειρευόντουσαν, με τον μικρό Νουνίτο να τους έχει κλέψει την καρδιά και να μην ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του.

Η Ιωάννα Τούνη είναι πάρα πολύ ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι ότι από τότε που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, δεν σταμάτησε στιγμή να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τα συναισθήματά της, αλλά και την ανυπομονησία της για το μωράκι που θα έρθει. Από τότε που γέννησε τον μπέμπη της, η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η αλήθεια είναι πώς καθημερινά ανεβάζει περιεχόμενο με την νέα τη ζωή με το μωράκι της και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα σήμερα είδε για πρώτη φορά δάκρυα στα ματάκια του μωρού της και έτσι συγκινήθηκε ιδιαίτερα: «Το πιράνχας μου σήμερα έκλαψε για πρώτη φορά! Εννοώ κανονικό κλαματάκι, με δάκρυακια. Τα βρεφάκια στην αρχή όταν κλαίνε δε βγάζουν δάκρυα γιατί δεν λειτουργούν ακόμη η δακρυϊκοί αδένες στα μάτια. Έπαθα σοκ λοιπόν αυτό έκλαιγε και εγώ χαμογελούσα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved