Showbiz

Μελέτη για Σπυροπούλου: «Απαράδεκτο να σχολιάζουν άλλες γυναίκες μία μάνα για τον τρόπο που ζει»

Gossip-tv Team

Την έντονη αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτης προκάλεσαν τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό μετά τη γέννηση του γιου της. 

«Απαράδεκτους» χαρακτήρισε η Ελεονώρα Μελέτη τους χαρακτηρισμούς τους οποίους έσπευσαν να αποδώσουν στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάποιες γυναίκες στα social media, με αφορμή το ταξίδι της παρουσιάστριας στο Παρίσι με το σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας στην εκπομπή της Mega Καλημέρα δήλωσε: «Συμφωνούμε όλοι ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να μπαίνουν άλλες γυναίκες και να σχολιάζουν μία μάνα που κάνει τη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει, με τον τρόπο που έχει επιλέξει να την κάνει με το μωρό της. Χωρίς να είναι ο άλλος στο σπίτι του ζευγαριού. Είναι απαράδεκτο...».

«Η λύση είναι να σταματήσουν οι άλλοι να γράφουν ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι τους. Ειδικά όταν απευθύνονται σε μια γυναίκα που είναι φρέσκια μαμά και δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα πάρει αυτά τα σχόλια» πρόσθεσε η ίδια.

Σημειώνεται ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου υπήρξε καταιγισμός αρνητικών σχολίων λόγω της επιλογής της να ταξιδέψει στο Παρίσι χωρίς τον νεογέννητο γιο της.

Κάποιοι της επιτέθηκαν λέγοντάς της πως είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι έφυγε ταξίδι στο εξωτερικό και δεν πήρε μαζί τον γιο της.

«Πόσο παρείσακτο θα νιώθει αυτό το μωρό που κάπου το άφησε η μάνα του», ήταν ένα από τα σχόλια που δέχτηκε, με την παρουσιάστρια να απαντά στοχευμένα στο συγκεκριμένο σχόλιο «η μόνη παρείσακτη στο προφίλ μου είσαι εσύ».

Δείτε τις φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Παρίσι:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved