Showbiz

Σοβαρή κρίση στη σχέση Σχίζα-Παναγιώταρου; Τι συμβαίνει;

Gossip-tv Team

Σοβαρή κρίση στη σχέση του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που λέγεται ότι είναι μη αναστρέψιμη μπορεί να οδηγήσει άμεσα το ζευγάρι σε οριστική ρήξη και χωρισμό

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, παρά το γεγονός ότι οι δυο τους προσφάτως έκαναν έναν όμορφο ταξίδι στο εξωτερικό, και έδειξαν να ανανεώνονται, τελικά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα που είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στη μεταξύ τους σχέση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν μετά τη συμμετοχή του Στάθη στο φετινό Survivor All Star ο οποίος μάλιστα επέστρεψε στην Ελλάδα για τη γυναίκα που αγαπά. Θα θυμάστε όλοι ότι η εισβολή της Ελευθερίας Ελευθερίου στο παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο και μία κουβέντα που είχε με τον Στάθη, οδήγησε τον τελευταίο στην απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star και να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι στο πλευρό της συντρόφου του.

Προσφάτως η Ελευθερία Ελευθερίου καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι, αποκάλυψε τις τρεις λέξεις που είπε στον Στάθη όταν μπήκε στο παιχνίδι και οι οποίες τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από τον αγώνα για τη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου του παιχνιδιού που ήταν και ο λόγος που άφησε πίσω την αγαπημένη του. Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Τι είπα στον Στάθη; Λοιπόν, θα πω ακριβώς αυτό! Είπα στον Στάθη "Δεν έχεις χαιρετίσματα". Έχω τηλεδικαστεί για αυτό το πράγμα χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Είμαστε σε ένα παιχνίδι στρατηγικής, ο Μαρτίκας χρησιμοποίησε και πέρασε στον κόσμο ότι εγώ ευθυνόμουν για την αποχώρηση του Στάθη».

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται για το ζευγάρι:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved