Showbiz

Γιώργος Αγγελόπουλος: Έπιασε την ανθοδέσμη σε γάμο που βρέθηκε με τη Δήμητρα Βαμβακούση (Video)

Gossip-tv Team

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τη Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκαν σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού και μάλιστα ο Γιώργος έπιασε και την ανθοδέσμη!

Ο Γιώργος ήταν τυχερός και την έπιασε και μάλιστα την παρουσίασε στο Instagram. Η δε Δήμητρα Βαμβακούση πήρε τη σκούπα και μετά τον γάμο καθάρισε την εκκλησία από τα ρύζια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι μαζί πάνω από έξι μήνες και τα πράγματα πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο Ντάνος πήγε την καλή του στην μητέρα του στην Σκιάθο για να την γνωρίσει από κοντά, πράγμα που σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους.

Ο δικηγόρος και φίλος του Ντάνου, ο Αναστάσιος Ντούγκας είχε πει σε δηλώσεις του στο Πρωινό: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο. Ο Γιώργος με τη Δήμητρα συνεργάζονται και επαγγελματικά, είχαμε μία συνάντηση όντως στο γραφείο μου, ξέρω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Ξέρω ότι και συνεργάζονται και όλα είναι καλά».

Δείτε το ζευγάρι να είναι μαζί σε γάμο και τον Ντάνο να πιάνει την ανθοδέσμη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved