Showbiz

Μιμή Ντενίση: «Δεν μου έχει έρθει ο έρωτας ακόμα»

Gossip-tv Team

Δεν είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα η Μιμή Ντενίση και το αποκαλύπτει on camera!

Η ηθοποιός και θεατρική επιχειρηματίας, μιλώντας στις κάμερες για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της και πώς είναι αυτή την περίοδο, αποκάλυψε πως θέλει πολύ να νιώσει ξανά αυτό το συναίσθημα, ωστόσο ακόμη ο έρωτας δεν έχει έρθει στη ζωή της.

1675182187038-310057220-mimi-ntenisi-3.jpg

«Ο έρωτας στη ζωή όλων των ανθρώπων είναι ευπρόσδεκτος. Μας κάνει να ξεχνάμε τα πάντα, προβλήματα, δόξες, δημοσιότητες, αποτυχίες, όλα. Αλλά, ο έρωτας δεν είναι παράσταση, δεν είναι κάτι που μπορείς να το προγραμματίσεις και να γίνει. Ο έρωτας πρέπει να έρθει. Για την ώρα δεν έχει έρθει. Αν περάσει κανείς απόψε, θα δω», είπε με χιούμορ η Μιμή Ντενίση στην κάμερα του Happy Day

ntenisi-(1).jpg

Πρόσφατα η Μιμή Ντενίση δήλωσε ότι πέρασε κατάθλιψη μετά τον θάνατο του αγαπημένου της, Αντώνη Τρίτση: "Ήταν ένας πολύ δυνατός έρωτας, ήταν μία αληθινή αγάπη από αυτές που ονειρευόμαστε να ζήσουμε. Πολλές φορές λέω ότι είμαι τυχερή που το έζησα, από την άλλη είμαι πολύ άτυχη γιατί τέλειωσε σε μία πολύ νεαρή ηλικία για μένα, πολύ απότομα, πολύ άγρια. Έμεινα πολλές φορές μόνη μου, όταν σου συμβαίνουν τέτοια γεγονότα σκληρά και απότομα, οι δρόμοι είναι δύο, ή σε παίρνει από κάτω και δεν μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου και την καριέρα σου ή λες ότι τώρα θα αφοσιωθώ σε κάτι. Εγώ τότε, επειδή σίγουρα πέρασα κατάθλιψη, τότε δεν το λέγαμε έτσι. Θεωρώ ότι πέρασα μία πολύ μεγάλη κατάθλιψη χωρίς να την ονοματίζω, δεν ήθελα να κάνω τίποτα, έφυγα από το θέατρο Βρετάνια, δεν ήξερα αν θέλω να παίξω του χρόνου, ταξίδεψα πολύ. Σιγά - σιγά το έβαλα όλο αυτό στο μυαλό μου και άλλαξαν οι προτεραιότητες μου. Ωραία η δημοφιλία και η διασημότητα αλλά δεν είναι το παν".

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved