Showbiz

Συγκλονισμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη που ζητάω βοήθεια»

Gossip-tv Team

Εφιαλτικές είναι οι ώρες που βιώνει η χώρα μας με δεκάδες μεγάλες πυρκαγιές να μαίνονται σε διάφορες περιοχές.

Το πανελλήνιο παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στα μέτωπα της φωτιάς και αρκετοί καλλιτέχνες κάνουν εκκλήσεις για βοήθεια μέσα από τα social media.

Την αγανάκτησή της για όσα συμβαίνουν θέλησε να εκφράσει και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μεσα από stories που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Νιώθω την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη που σας ζητάω την βοήθειά σας και εγώ και όσοι προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε την κατάσταση. Ζητάμε συνέχεια τη βοήθεια των ανθρώπων για να φέρουν πράγματα, να έρθουν χέρια να βοηθήσουν, ενώ αυτά είναι πράγματα που θα έπρεπε να τα κάνει πολιτεία. Σας ζητώ συγνώμη που το κάνω αλλά ξέρω ότι το κάνετε με την καρδιά σας όσοι έχετε έρθει και έχετε βοηθήσει, οι εθελοντές, οι πυροσβέστες, όλοι. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που με κάνει να έχω μία ελπίδα.

anasta1.png

Παρόλα αυτά που είναι πολιτεία; Που είναι η πρόνοια; Πώς προβλέπουμε για να μη συμβαίνουν τα πράγματα που συμβαίνουν; Έχει καεί όλη η χώρα. Δεν μπορώ να ξανακούσω το “δεν θρηνήσαμε θύματα”. Τι εννοεί ο κόσμος ή τα κανάλια που επικοινωνούν αυτή την απαράδεκτη ατάκα; Έχουμε θρηνήσει χιλιάδες θύματα. Τα δέντρα μας, τα ζώα.

Το αν έχουμε θρηνήσει το ξέρει η ψυχολογική κατάσταση των ανθρώπων που έχουν χάσει τα πάντα, τα σπίτια τους, τα υπάρχοντά τους, τον ύπνο τους. Νομίζω ότι όλα είναι αυτονόητα, δε χρειάζεται να τα λέω γιατί πραγματικά με πνίγει αυτό το πράγμα σήμερα.

Βλέπω ότι τώρα στο κέντρο της Αθήνας φυτεύουν κάτι φοίνικες που τους είχαν βγάλει πριν από λίγο καιρό και τώρα τους ξανά φυτεύουν. Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, δεν υπάρχει καμία λογική, έχει έρθει το τέλος της λογικής. Να είστε καλά όσοι άνθρωποι έρχεστε με το υστέρημά σας και αφιερώνετε χρόνο που σας απομένει για να βοηθήσετε. Χίλια ευχαριστώ», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved