Showbiz

Σοκάρει ο Στέφανος Βούρος: «Εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας»

Gossip-tv Team

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Στέφανος Βούρος, γιος του Γιάννη Βούρου και της επίσης ηθοποιού Νταίζης Σεμπεκοπούλου μιλώντας κατά κύριο λόγο για την αναπηρία του. 

Όπως εξήγησε ο ίδιος: «Ας το πούμε αναπηρία, δεν είναι κακό να δαιμονοποιούμε τις λέξεις. Είναι μια αναπηρία, μια μορφή αναπηρίας. Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Οι γονείς μου αποδέχτηκαν την αναπηρία μου και βοήθησαν και εμένα να τη δεχτώ. Δεν ντράπηκα ποτέ για μένα, ούτε έκρυψα ποτέ τα χέρια μου.

1690366218155-127656034-vouros.jpg

Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας. Και με πήρε ο πατέρας μου, με πήγε στην εφημερίδα, με έδειξε και είπε “αυτό το αγγελούδι είναι τέρας;”. Μετά ζήτησαν συγγνώμη και όλα καλά».

Ο Στέφανος Βούρος δείχνει να είναι ευγνώμων προς τους γονείς του με τον τρόπο που χειρίστηκαν την ιδιαιτερότητά του καθώς είπε στην εκπομπή Δύο στις 10: «Οι γονείς μου με είχαν προετοιμάσει για ερωτήσεις που θα μου έκαναν τα παιδιά στο σχολείο.

Δεν επέτρεψα ποτέ στους γύρω μου να με απορρίψουν λόγω της αναπηρίας μου. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο. Μια κοπέλα με είχε απορρίψει γιατί είχε φετίχ με τα δάχτυλα».

vouros-1-21.jpg

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Στέφανος Βούρος:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved