Showbiz

«O πατέρας μου θα ζούσε αν...» - Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Κακούρης μιλώντας για την απώλειά του

Gossip-tv Team

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Κώστα Τσουρό παραχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης με αφορμή την πολυαναμενόμενη αποψινή πρεμιέρα της σειράς Ναυάγιο στο Mega. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Ο ίδιος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την πορεία του στο θέατρο αλλά και για το νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

Ο Λεωνίδας Κακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όλων οι ζωές νομίζω πως θα μπορούσαν να γίνουν σενάριο, εξαρτάται πάντα ποιος τις γράφει. Εγώ αντιμετώπισα κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες, ναι. Η απώλεια του πατέρα μου είναι τώρα σαν μια ιστορία που την έζησε κάποιος άλλος πια. Δεν είναι μέσα μου πια, τουλάχιστον δεν έχουν μείνει μέσα τα απόνερα αυτής της ιστορίας. Με πολλή δουλειά τα έχω διώξει.

Προσωπικά φοράω πάντα ζώνη όταν οδηγώ και θα είχε σωθεί ο πατέρας μου αν φορούσε την ζώνη ασφαλείας. Ενδεχομένως, θα είχε σωθεί ναι γιατί οι υπόλοιποι σώθηκαν. Στην περίπτωση του δυστυχήματος του πατέρα μου συνέκλιναν κάποια πράγματα για να συμβεί αυτό. Δηλαδή έβρεχε καταρρακτωδώς, τον έπιασε λάστιχο και έβαλε μια ρεζέρβα η οποία ήταν για κοντινές αποστάσεις , είχε πολύ μικρότερο πέλμα από ότι τα υπόλοιπα λάστιχα, υπήρχε κακή ορατότητα… και συνέβη ότι συνέβη.

kakouris.jpg

Όταν έκανα την δική μου οικογένεια ήμουν πιο προσεκτικός, ναι. Έχεις ευθύνη, δεν έχεις πια μόνο τον εαυτό σου. Έχεις να σκεφτείς και μια καρδιά που χτυπάει έξω από το σώμα σου. Είναι στην ουσία δυο καρδιές που χτυπάνε έξω από το σώμα σου. Θυμάμαι πως γύριζα και αγκάλιαζα την κόρη μου γιατί δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει. Γι’ αυτό πρέπει να δείχνουμε την αγάπη μας, να την εκφράζουμε και εγώ ένιωθα την ανάγκη να την αγκαλιάσω γιατί εκείνη τη στιγμή την είχα και μπορούσα να τη χαρώ» πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved