Showbiz

Βασίλης Γκουρούσης: Έξαλλος στον «αέρα» του Alpha – «Ποτέ δεν έγινε και θα κάνω μηνύσεις»

Να απαντήσει σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso θέλησε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη παντρεύτηκε μυστικά μία 49χρονη γυναίκα. Ο ίδιος ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε τηλεφωνικά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Παρασκευής και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το ρεπορτάζ, το οποίο όπως τόνισε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Γκουρούσης σημείωσε: «Όλο είναι ένα μύθευμα. Εγώ με αυτήν τη γυναίκα μπορεί να είμαι, μπορεί και να μην είμαι. Θέλω να είμαι, αν θέλει κι εκείνη. Υπάρχει ένα χάσμα γι’ αυτό, θα το κανονίσουμε εγώ με εκείνη. Αλλά το να γράφουν ότι παντρεύτηκα κρυφά… Αυτός ο δημοσιογράφος, αν λέγεται δημοσιογράφος, θα μηνυθεί όπως κι όλοι όσοι παίξουν την είδηση. Είναι ψέμα, έχω αναστατωθεί τόσο πολύ».

«Έπρεπε να διασταυρωθεί αν έχω παντρευτεί ή όχι. Κι επίσης δημοσιεύονται φωτογραφίες μου, χαρακτηρίζοντάς με ως mr ριφιφί; Αυτός ο δημοσιογράφος δεν μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο εφόσον είχε λοιπόν αυτή την πληροφορία; Και παρανόηση να έχει γίνει, δεν έπρεπε αυτό το πράγμα να διασταυρωθεί; Εκτός αυτού αυτός ο ακατανόμαστος που το έχει γράψει δημοσιεύει φωτογραφίες δικές μου και της κοπέλας και γράφει: ο Mr Ριφιφί; Δεν ξέρει ότι έχω βγει με βούλευμα του ανακριτή;», συμπληρώνει ο Βασίλης Γκουρούσης.

«Έχουν ψύχωση με αυτή την κοπέλα. Θα φωτογραφήσω κάποιον: είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να γεμίσει τα κενά του με αυτόν τον άνθρωπο που έχει βρει και πιθανότατα δημιουργεί προβλήματα. Με έχουν ρημάξει», καταλήγει ο ίδιος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved